Aktuelles (NL)

Ergebnisse (NL)

Kalender ijsspeedway 2023

Kalender ijsspeedway 2023 © Grafiek

(Edit) Vandaag, 23 november 2022, heeft de FIM de baansport commissie de kalender gepubliceerd voor 2023. Voor het WK ijsspeedway zien we daar het volgende; 18 januari kwalificatie in Örnsköldsvik (Zweden), 18-19 maart finales in Inzell (Duitsland). De beide finaleraces op 1-2 april in Heerenveen zijn helaas gecancelled. 
Op de agenda staan geen wedstrijden voor het EK en WK in Rusland. Berlijn (Duitsland) organiseert een internationale wedstrijd op zaterdag 4 maart. Op vrijdag 3 maart is er het Duits kampioenschap.
Het EK wordt verreden in Sanok, gelegen in het zuid-oosten van Polen, op zaterdag 25 en zondag 26 februari.
Op de vrijdag 17 maart voorafgaand aan de finale 1 & 2 in het zuid Duitse Inzell is er dan eindelijk het ‘ServusSchliff Rennen’. Deze afscheidswedstrijd met vele coryfeeën en legenden van weleer is door de corona perikelen maar liefs 3 keer afgelast. Maar nu gaat het dan toch echt gebeuren en krijgt Günther Bauer (liefkozend ‘Schliff’ genoemd) zijn afscheidswedstrijd.

Last modified on Mittwoch, 25 Januar 2023 19:07

Eisspeedway

Bleiben Sie auf dem Laufenden über alle Neuigkeiten rund um die Eisspeedway-Weltmeisterschaft in den Niederlanden und den Eisspeedwaysport im Allgemeinen. Hier finden Sie alle Ergebnisse, die aktuellen Zwischenstände, Nachrichten und nützliche Informationen über Eisspeedway-Veranstaltungen – und natürlich auch über das anstehende Weltmeisterschafts-Finale in Heerenveen. Bestellen Sie hier Ihre Tickets für das WM-Finale 2023 und das internationale Rennen um den Roelof-Thijs-Pokal in Heerenveen in den Niederlanden.